Zakelijk bestellen

Met de Momento keuze belevenis kiest de ontvanger zelf een giftbox. Lunch, diner, high-tea, sauna, hotel of een borrel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met dit ruime aanbod verrast u elke klant, medewerker of relatie!

Direct bestellen?

Wilt u direct een Momento keuze belevenis of andere arrangement box bestellen? Ga dan naar www.giftcardstore.nl. Mocht u tegen een bestellimiet aanlopen, neem dan contact met ons op. Onze zakelijke experts bieden goede en persoonlijke service op maat. Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Populaire vragen

 • Hoe werkt een Momento arrangement giftbox?

  Bent u in het bezit van een Momento arrangement giftbox ‘2 Hotelnachten’, ‘High Tea’, ‘Hotel’, ‘Lunch’, ‘Etentje’, ‘Borrel & Hapje’, ‘Zoetigheid’, ‘Wellness’ of ‘3 Gangen Diner’? Kies dan hier uw locatie naar keuze en reserveer uw arrangement. Een arrangement is geschikt voor 2 personen.

 • Kan ik mijn Momento giftbox retourneren?

  Helaas is het niet mogelijk om een Momento giftbox te retourneren.

 • Waarom ziet mijn Momento giftbox er qua design anders uit dan de Momento boxen die op deze website worden getoond?

  Er zijn op dit moment twee designs van verschillende Momento giftboxen in de omloop. Het kan dus voorkomen dat u een ander design thuis heeft liggen dan op de website wordt getoond. De geldigheid van uw giftbox kunt u op de homepagina controleren door u 19 cijferig kaartnummer in te voeren en 6 cijferige PIN. 

 • Hoe werkt een Momento keuze giftbox ‘Voor jou’, ‘Gefeliciteerd’, ‘Culinair’ of ‘Bedankt’?

  Bent u in het bezit van één van de vier Momento keuze giftboxen (‘Voor jou’, ‘Culinair’, ‘Bedankt’ of ‘Gefeliciteerd’)? Dan is stap 1: het uitkiezen van een Momento arrangement. Wilt u uit eten, een nachtje weg of wellicht genieten van een dagje sauna? De keuze is aan u! Verzilver eerst uw keuze giftbox voor een arrangement, voordat u een reservering maakt bij de locatie. Nadat u uw favoriete arrangement hebt gekozen en de Momento keuze giftbox hebt omgewisseld voor een Momento arrangement, zult u het arrangement thuis ontvangen. Na ontvangst van het gekozen arrangement kunt u een reservering via de website plaatsen bij de gewenste locatie/acceptant.

  Mocht uw arrangement lager uitvallen dan de waarde op uw Momento cadeaukaart, dan houdt u nog een tegoed over. U kunt meerdere Momento keuze giftboxen gebruiken bij het plaatsen van een bestelling of kiezen voor een Pathé Thuis Voucher voor het resterende saldo op de kaart. Is het arrangement duurder dan de waarde op uw cadeaukaart? Betaal dan gemakkelijk het resterende bedrag met iDeal.

 • Kan ik mijn Momento giftbox inwisselen voor geld of iets anders?

  Het is niet mogelijk uw Momento giftbox in te wisselen voor geld. Na activatie vindt er geen restitutie plaats. Heeft u een Momento keuze giftbox 'Voor jou', 'Gefeliciteerd', 'Bedankt', of 'Culinair' ontvangen? Deze kunt u verzilveren voor een Momento arrangement naar keuze. 

 • Ik ben mijn Momento giftbox of de cadeaukaart kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe giftbox of cadeaukaart ontvangen?

  Helaas is het niet mogelijk een nieuwe Momento giftbox of cadeaukaart te ontvangen. Momento giftbox is niet persoonsgebonden en is daardoor te gebruiken door iedereen. Het is derhalve niet mogelijk om een nieuwe Momento giftbox te ontvangen.