WINKELMANDJE 0 PRODUCTEN -

Momento

Home / Zakelijk

< Terug

Zakelijk

Keuze Belevenis voor Jou is ook zakelijk het leukste cadeau!
Verras uw medewerkers, relaties en klanten met Keuze Belevenis voor Jou: dé nummer 1 cadeaubon van Nederland. Een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant of tot rust komen tijdens een ontspannen dag in een van de mooiste sauna’s van Nederland & België. Keuze Belevenis voor Jou heeft een variabele waarde: tussen 15 en 150 euro. Perfect voor iedereen!
Bestellingen op maat
Wij kunnen goede, snelle en persoonlijke service bieden. Op het gebied van zakelijke bestellingen is er vaak veel mogelijk. Vul ons contactformulier in en laat één van onze experts contact met u opnemen
Verras uw medewerkers, klanten en relaties met een cadeaukaart met keuze uit het breedste aanbod van cadeaukaarten.
De voordelen van Momento
Keuze uit zeven verschillende belevenissen
Ruime keuze aan deelnemende locaties in heel Nederland
Bestel zakelijk op factuur
NIEUW DESIGN

Momento Giftbox heeft een nieuw design! De Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij is in een luxe jasje gestoken. Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Maakt u zich geen zorgen, uw kaart blijft besteedbaar bij meer dan 1000 locaties.

Naast het nieuwe design heeft Momento een bijzonder nieuw product: ‘Keuze Belevenis voor Jou’: Met de ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: Van sauna tot bioscoopbezoek en van borrel tot een overnachting.

Heeft u een Momento Giftbox gekregen? Voer hier uw kaartnummer in en bekijk de deelnemende locaties van uw eigen Momento Giftbox.

keuze_nieuw_rechts.png
Veilig betalen via:ideal.png Snelle verzending via:post_nl.png O.a.te koop bij:ah.pngblokker_.pngbp.png