Over ons

Bent u op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, een jubileum, of wilt u iemand bedanken? Naast onze Momento arrangementen en Momento keuze giftboxen (‘Voor jou’, ‘Gefeliciteerd’, ‘Culinair’ en ‘Bedankt’), bestaat ons assortiment uit een aantal keuze cadeaukaarten. Hiermee laat u zien dat u de interesse van de ontvanger kent en laat u hen zelf een cadeau uitkiezen. Hieronder vind u meer informatie over ons totale assortiment.

Bekijk ons hele assortiment
Restaurant Cadeau

RestaurantCadeau

Kent u iemand die houdt van uit eten gaan? Of heeft u familie / vrienden die graag verschillende keukens uitproberen? Met de RestaurantCadeau kaart geeft u een culinaire avond uit, cadeau. De RestaurantCadeau kaart is ook een geweldig idee voor personeelsbeloningen en incentives.

Sauna Cadeau

SaunaCadeau

De SaunaCadeau kaart is de sleutel om even uit een hectische wereld te ontsnappen en op de resetknop te drukken. Geef het geschenk van rust en ontspanning bij een wellness naar keuze.

Kids Cadeau

KidsCadeau

De KidsCadeau kaart is de enige keuze cadeaukaart in Nederland speciaal voor kinderen! Verras hen met speelgoed, boeken, kleding of een dagje pret naar kueze. Met de KidsCadeau kaart zijn de kinderen de baas!

Sport Cadeau

SportCadeau

De eerste cadeaukaart speciaal voor sportliefhebbers. Met de SportCadeau kiest de ontvanger zelf een activiteit(en) naar keuze uit. Basketballen, een yogales of of trampoline springen? Met SportCadeau kan dit allemaal! Ook een leuk cadeau om uw werknemers mee te verrassen!

Fashion Cadeau

FashionCadeau

FashionCadeau is de keuze kaart voor mode en trends liefhebbers. Met deze cadeaukaart weet u zeker dat de gekozen outfit in de smaak gaat vallen.

Beauty Cadeau

BeautyCadeau

Make-up, parfums, huidverzorgingsproducten of een dagje ontspanning? Met de BeautyCadeau kaart verrast u iedere beautyqueen / king met een product of wellness dag naar keuze.

Kado + Kaart

Kado + Kaart

De enige cadeaukaart en wenskaart in één. Deel een persoonlijk bericht en laat de ontvanger via giftcardstore.nl zelf kiezen uit tientallen cadeaukaarten. Naast 'bedankt' kunt u met Kado + Kaart ook kiezen uit de thema's: Gefeliciteerd, Proost, Liefs en Veel Geluk.