Mijn Momento box

 • Hoe werkt een Momento arrangement giftbox?

  Bent u in het bezit van een Momento arrangement giftbox ‘2 Hotelnachten’, ‘High Tea’, ‘Hotel’, ‘Lunch’, ‘Etentje’, ‘Borrel & Hapje’, ‘Zoetigheid’, ‘Wellness’ of ‘3 Gangen Diner’? Kies dan hier uw locatie naar keuze en reserveer uw arrangement. Een arrangement is geschikt voor 2 personen.

 • Waarom ziet mijn Momento giftbox er qua design anders uit dan de Momento boxen die op deze website worden getoond?

  Er zijn op dit moment twee designs van verschillende Momento giftboxen in de omloop. Het kan dus voorkomen dat u een ander design thuis heeft liggen dan op de website wordt getoond. De geldigheid van uw giftbox kunt u op de homepagina controleren door u 19 cijferig kaartnummer in te voeren en 6 cijferige PIN. 

 • Hoe werkt een Momento keuze giftbox ‘Voor jou’, ‘Gefeliciteerd’, ‘Culinair’ of ‘Bedankt’?

  Bent u in het bezit van één van de vier Momento keuze giftboxen (‘Voor jou’, ‘Culinair’, ‘Bedankt’ of ‘Gefeliciteerd’)? Dan is stap 1: het uitkiezen van een Momento arrangement. Wilt u uit eten, een nachtje weg of wellicht genieten van een dagje sauna? De keuze is aan u! Verzilver eerst uw keuze giftbox voor een arrangement, voordat u een reservering maakt bij de locatie. Nadat u uw favoriete arrangement hebt gekozen en de Momento keuze giftbox hebt omgewisseld voor een Momento arrangement, zult u het arrangement thuis ontvangen. Na ontvangst van het gekozen arrangement kunt u een reservering via de website plaatsen bij de gewenste locatie/acceptant.

  Mocht uw arrangement lager uitvallen dan de waarde op uw Momento cadeaukaart, dan houdt u nog een tegoed over. U kunt meerdere Momento keuze giftboxen gebruiken bij het plaatsen van een bestelling of kiezen voor een Pathé Thuis Voucher voor het resterende saldo op de kaart. Is het arrangement duurder dan de waarde op uw cadeaukaart? Betaal dan gemakkelijk het resterende bedrag met iDeal.

 • Bij welke locaties kan ik mijn Momento giftbox inleveren?

  Voer uw 19 cijferig cadeaukaart nummer in en 6 cijferige PIN om de aangesloten locaties van uw Momento giftbox te bekijken. U dient van te voren telefonisch te reserveren en hierbij kenbaar te maken dat u gebruik wenst te maken van uw Momento giftbox.