Momento giftboxen

De giftboxen van Momento bieden ruim 2220 momenten om samen van te genieten. Iedere giftbox is te verzilveren voor een arrangement naar keuze voor twee personen. Met wie maakt u een nieuwe herinnering?

Momento 2 Hotelnachten

Samen twee nachten in een Fletcher hotel naar keuze. Kies uit één van de 100 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad?

Momento High Tea

Word verwend met heerlijke lekkernijen als scones, gebakjes en mini-sandwiches. Schuif aan bij een van de 200 aangesloten high tea locaties. Waar kletst u bij onder het genot van een lekker kopje thee?

Momento Hotel

Overnacht met z’n tweeën in een Fletcher hotel naar keuze. Kies één van de 100 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad?

Momento Lunch

Geniet samen van een heerlijke lunch voor twee personen. U heeft de keuze uit meer dan 375 aangesloten locaties. Waar schuift u samen aan?

Momento Etentje

Met Momento etentje heeft u de keuze uit meer dan 330 aangesloten locaties. Bij welk restaurant neemt u plaats voor een heerlijk hoofdgerecht?

Momento Borrel & Hapje

Met Momento Borrel & Hapje heeft u de keuze uit meer dan 330 aangesloten locaties. Bij welke locatie gaat u een middag of avond borrelen?

Momento Zoetigheid

Word verwend met heerlijke lekkernijen als scones, gebakjes en mini-sandwiches. U heeft keuze uit meer dan 275 locaties. Waar schuift u samen aan?

Momento Wellness

Kom helemaal tot rust bij een van de mooie sauna’s van Nederland & België. Kies uit meer dan 70 aangesloten sauna’s. Waar laat u uw stress verdwijnen?

Momento Drie Gangen diner

Word culinair verrast met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant. Kies uit meer dan 330 aangesloten locaties. Waar schuift u aan?