Saldo en geldigheid

 • Kan ik mijn Momento giftbox inwisselen voor geld of iets anders?

  Het is niet mogelijk uw Momento giftbox in te wisselen voor geld. Na activatie vindt er geen restitutie plaats. Heeft u een Momento keuze giftbox 'Voor jou', 'Gefeliciteerd', 'Bedankt', of 'Culinair' ontvangen? Deze kunt u verzilveren voor een Momento arrangement naar keuze. 

 • Hoelang is mijn Momento giftbox geldig?

  Momento giftbox is, tenzij anders vermeld, twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Klik hier voor het controleren van uw geldigheid. Alleen een Momento giftbox met een geldige en geactiveerde code is geldig. Na het verlopen van Momento giftbox vindt er geen restitutie plaats.

 • Mijn Momento giftbox is niet geactiveerd bij aankoop / heeft geen waarde?

  Met de kassabon van de aankoop van uw giftbox kunt u teruggaan naar de winkel, om de kaart alsnog te laten activeren.

 • Mijn Momento giftbox is verlopen, kan ik deze verlengen?

  De Momento giftbox is standaard twee jaar geldig na activatie, tenzij anders vermeld op de achterkant van de kaart. Indien de kaart is verlopen kan deze niet opnieuw worden geactiveerd. De kaarten worden gemaakt en afgesproken voor twee jaar, met hierbij geldende contracten en afspraken met de acceptanten die meedoen aan het product. 

  Helaas kan het door omstandigheden voorkomen dat een kaart verloopt. Binnen 3 maanden na de vervaldatum kunt u contact opnemen via het contactformulier met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. 

  Het is te allen tijde mogelijk om hier de vervaldatum en het saldo van uw kaart te controleren.

 • Wat is de waarde van mijn Momento giftbox?

  Op een Momento arrangement staat niet een bepaald bedrag of saldo. De invulling van het arrangement staat bij de locatie aangegeven. Vind in het overzicht van uw arrangement een geschikte locatie om gebruik te maken van uw Momento arrangement giftbox.

  Let op: Heeft u een Momento keuze giftbox 'Voor jou', 'Gefeliciteerd', 'Bedankt', of 'Culinair' ontvangen? Vul dan uw 19 cijferig kaartnummer en 6 cijferige PIN in op de homepage, om de waarde van uw Momento te bekijken.

 • Betaal ik ter plaatse nog extra kosten?

  Aan Momento giftbox zijn geen extra kosten verbonden. Uw Momento giftbox is geldig voor het vermelde arrangement. Indien het te betalen bedrag meer is dan het te besteden bedrag, dan is het mogelijk om dit ter plekke bij te betalen. Heeft u een Momento giftbox 'Voor jou', 'Gefeliciteerd', 'Bedankt', of 'Culinair' ontvangen? Deze kunt u verzilveren voor een giftbox naar keuze. Mocht de waarde op uw cadeaukaart lager zijn dan de kosten van het Momento arrangement dat u wilt kiezen, dan kunt u online met iDeal gemakkelijk bij betalen. U betaalt voor het gekozen arrangement dus geen extra kosten op locatie.

 • Moet ik Momento giftbox in één keer besteden?

  De Momento giftbox staat niet voor een bepaalde bedrag of saldo, maar het staat voor een arrangement. De verkoopwaarde van de Momento giftbox zal in één keer worden afgewaardeerd bij de locatie. Heeft u een Momento giftbox 'Voor jou', 'Gefeliciteerd', 'Bedankt', of 'Culinair' ontvangen? Deze kunt u verzilveren voor een giftbox naar keuze. Mocht er hierna nog een tegoed op uw Momento cadeaukaart staan, dan kunt u deze ook op een ander moment verzilveren voor een giftbox naar keuze.