WINKELMANDJE 0 PRODUCTEN -

Momento

 • Beauty Cadeau Kaart

  Word verwend met heerlijke lekkernijen zoals beauty spullen. Schuif aan bij een van de 200 aangesloten beauty locaties.
 • High Tea voor 2
  Word verwend met heerlijke lekkernijen als scones, gebakjes en mini-sandwiches. Schuif aan bij een van de 200 aangesloten high tea locaties. Waar kletst u bij onder het genot van een lekker kopje thee?

  € 38,00

  € 38,-
 • Sauna voor 2
  Kom helemaal tot rust tijdens een ontspannen dag in een van de mooiste sauna’s van Nederland & België. U heeft de keuze uit meer dan 60 aangesloten sauna’s. Waar laat u alle stress verdwijnen?

  € 52,00

  € 52,-
 • Lunch voor 2
  Geniet samen tijdens een heerlijke lunch van luxe belegde broodjes, smakelijke soepen en verrassende salades. U heeft de keuze uit meer dan 300 aangesloten locaties. Waar schuift u samen aan?

  € 31,00

  € 31,-
 • Borrel hapje voor 2
  Even bijkletsen gaat natuurlijk het beste onder het genot van een goede borrel met een lekker borrelhapje in een gezellige bar, restaurant of café. Bij welke van de 250 aangesloten locaties neemt u plaats aan de bar of op het terras?

  € 22,00

  € 22,-
 • 3 gangen diner voor 2
  Word culinair verrast met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant uit het aanbod. U heeft de keuze uit meer dan 300 aangesloten locaties. Aan welk tafeltje neemt u plaats voor een smakelijk 3 gangen diner?

  € 59,00

  € 59,-
 • Overnachting voor 2
  Blijf met z’n tweeën overnachten in een hotel naar keuze en ontdek de mooiste plekjes van Nederland & België. Kies een van de 150 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad?

  € 79,00

  € 79,-
 • Pathé Thuis code

  Pathé Thuis is het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Uw familie, vrienden en collega’s kunnen op uw kosten genieten van een film bij Pathé Thuis! U kunt Pathé Thuis aanschaffen met Keuze Belevenis voor Jou.

  € 5,00

  € 5,-
NIEUW DESIGN

Momento Giftbox heeft een nieuw design! De Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij is in een luxe jasje gestoken. Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Maakt u zich geen zorgen, uw kaart blijft besteedbaar bij meer dan 1000 locaties.

Naast het nieuwe design heeft Momento een bijzonder nieuw product: ‘Keuze Belevenis voor Jou’: Met de ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: Van sauna tot 3 gangen diner en van borrel tot een overnachting.

Heeft u een Momento Giftbox gekregen? Voer hier uw kaartnummer in en bekijk de deelnemende locaties van uw eigen Momento Giftbox.

keuze_nieuw_rechts.png
Veilig betalen via:ideal.png Snelle verzending via:post_nl.png O.a.te koop bij:ah.pngblokker_.pngbp.png