WINKELMANDJE 0 PRODUCTEN -

Momento

Home / Hoe werkt het? / Momento Giftbox

< Terug

Hoe werkt de Momento Giftbox?

Volg de volgende 3 stappen om gebruik te maken van uw persoonlijke Momento Giftbox:

Stap 1: Controleer de geldigheid
De Momento Giftbox wordt na aankoop online of in de winkel geactiveerd. Vanaf dat moment is de Momento Giftbox een jaar geldig. In de Momento Giftbox vindt u een cadeaukaart met daarop een kaartnummer. Voer deze in bij 'saldocheck' om de vervaldatum van uw Momento Giftbox te controleren.
Stap 2: Kies een locatie
Met de Momento Giftbox kunt u met twee personen terecht bij de deelnemende locaties. Ga naar onze webshop en klik op 'toon locaties' bij uw belevenis. Selecteer een provincie en een stad of zoek direct op de naam van een locatie.
Stap 3: Maak een reservering
Voordat u gebruik kunt maken van uw Momento Giftbox bij een deelnemende locatie dient u te reserveren. Hoe u kunt reserveren staat bij de locatie aangegeven; dit kan per telefoon of direct online. Indien u telefonisch dient te reserveren, maak hierbij dan kenbaar dat u gebruik wilt maken van uw specifieke Momento Giftbox.
Geniet samen van een heerlijke belevenis met uw Momento Giftbox!

Banner-howitworks.png

NIEUW DESIGN

Momento Giftbox heeft een nieuw design! De Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij is in een luxe jasje gestoken. Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Maakt u zich geen zorgen, uw kaart blijft besteedbaar bij meer dan 1000 locaties.

Naast het nieuwe design heeft Momento een bijzonder nieuw product: ‘Keuze Belevenis voor Jou’: Met de ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: Van sauna tot 3 gangen diner en van borrel tot een overnachting.

Heeft u een Momento Giftbox gekregen? Voer hier uw kaartnummer in en bekijk de deelnemende locaties van uw eigen Momento Giftbox.

keuze_nieuw_rechts.png