Alle Arrangementen

Bekijk hier alle Momento arrangementen. Klik op ‘INFO’ om meer over het arrangement te weten te komen en de lijst met deelnemende locaties te bekijken. Een arrangement uitgekozen? Klik dan op ‘KIES’ en betaal met uw Momento keuze giftbox. Mocht uw arrangement lager uitvallen dan de waarde op uw Momento cadeaukaart, dan houdt u nog een tegoed over. U kunt meerdere Momento keuze giftboxen gebruiken bij het plaatsen van een bestelling of kiezen voor een BeautyCadeau kaart of Pathé Thuis Voucher voor het resterende saldo op de kaart. Is het arrangement duurder dan de waarde op uw cadeaukaart? Betaal dan gemakkelijk het resterende bedrag met iDeal.

Momento 2 Hotelnachten

Samen twee nachten in een Fletcher hotel naar keuze. Kies uit één van de 100 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento High Tea

Geniet bij een van de 200 aangesloten high tea locaties van heerlijke scones, gebakjes en mini-sandwiches. Waar kletst u bij onder het genot van een kopje thee? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties. 

Momento Hotel

Blijf met z’n tweeën overnachten in een Fletcher hotel naar keuze. Kies één van de 100 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento Lunch

Geniet samen tijdens een heerlijke lunch voor twee. U heeft de keuze uit meer dan 375 aangesloten locaties. Waar schuift u samen aan? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento Etentje

Met Momento etentje heeft u de keuze uit meer dan 330 aangesloten locaties. Aan welk tafeltje neemt u plaats voor een heerlijk diner? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento Borrel & Hapje

Met Momento Borrel & Hapje heeft u de keuze uit meer dan 330 aangesloten locaties. Aan welke tafel neemt u plaats voor een heerlijk diner? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento Zoetigheid

Word verwend met heerlijke lekkernijen als scones, gebakjes en mini-sandwiches. U heeft keuze uit meer dan 275 locaties. Waar schuift u samen aan? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento Wellness

Kom helemaal tot rust bij een van de mooie sauna’s van Nederland & België. Kies uit meer dan 70 aangesloten sauna’s. Waar laat u uw stress verdwijnen? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Momento 3 Gangen Diner

Word culinair verrast met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant. Kies uit meer dan 330 aangesloten locaties. Waar schuift u aan? Direct te gebruiken op de gekozen locaties. Kijk hier voor de deelnemende locaties.

Pathé Thuis code

De ideale keuze voor elke filmliefhebber! Met Pathé Thuis creëert u thuis uw eigen bioscoop! Ontvang een e-voucher en kijk vanavond nog een goede film.