WINKELMANDJE 0 PRODUCTEN -

Momento

Home / Over

< Terug

Over Momento

Met de Momento Giftbox geef je iemand een complete beleving cadeau! Geef bijvoorbeeld een smakelijke verrassing met een culinair arrangement, een fijne overnachting of een ontspannen saunabezoek cadeau. Kies een verpakking die past bij de gelegenheid; een jarige job, een verhuizing of zomaar, omdat iemand dat verdient. Momento Giftbox is een concept van DIDIX, de marktleider op het gebied van het ontwikkelen en verkopen van cadeaukaarten en belevenisboxen in Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. DIDIX heeft reeds succesvolle gifting producten in de markt gezet als RestaurantCadeau, BioscoopCadeau en de Nederlandse Sauna Cadeaubon. 

Momento-Logo.png


     didix_logo.png

NIEUW DESIGN

Momento Giftbox heeft een nieuw design! De Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij is in een luxe jasje gestoken. Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Maakt u zich geen zorgen, uw kaart blijft besteedbaar bij meer dan 1000 locaties.

Naast het nieuwe design heeft Momento een bijzonder nieuw product: ‘Keuze Belevenis voor Jou’: Met de ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: Van sauna tot 3 gangen diner en van borrel tot een overnachting.

Heeft u een Momento Giftbox gekregen? Voer hier uw kaartnummer in en bekijk de deelnemende locaties van uw eigen Momento Giftbox.

keuze_nieuw_rechts.png