WINKELMANDJE 0 PRODUCTEN -

Momento

 • De mooiste momenten
  beleef je samen!

  Geef een verrassende belevenis cadeau met de Momento Giftbox voor twee personen.

  Kies voor lunch, high tea, 3 gangen diner, borrel & hapje, saunabezoek of overnachting voor 2.

  Of laat de ontvanger zelf kiezen met ‘Keuze Belevenis voor Jou’!

 • Keuze Belevenis
  voor Jou

  Met ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: van sauna tot bioscoopbezoek en van borrel tot een overnachting.

  Te gebruiken bij meer dan 1000 locaties!

 • Gebruik uw
  Momento Giftbox

  "De mooiste momenten, beleef je samen"
  Momento Giftbox heeft een nieuw design!

  Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij in een luxe jasje gestoken.
  Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Geen zorgen, deze kunt u gewoon gebruiken bij meer dan 1000 locaties!

 • Keuze Belevenis voor Jou €15 - €150

  Met ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest u zelf een passende belevenis: van sauna tot bioscoopbezoek en van borrel tot overnachting. Er is keuze uit meer dan 1000 deelnemende locaties! Let op: het is niet mogelijk om de Keuze Belevenis kaart direct bij een locatie te verzilveren. Op de website kunt u eerst een passende belevenis uitkiezen waarna u deze online bestelt.
 • High Tea voor 2
  Word verwend met heerlijke lekkernijen als scones, gebakjes en mini-sandwiches. Schuif aan bij een van de 200 aangesloten high tea locaties. Waar kletst u bij onder het genot van een lekker kopje thee?

  € 38,00

  € 38,-
 • Sauna voor 2
  Kom helemaal tot rust tijdens een ontspannen dag in een van de mooiste sauna’s van Nederland & België. U heeft de keuze uit meer dan 60 aangesloten sauna’s. Waar laat u alle stress verdwijnen?

  € 52,00

  € 52,-
 • Lunch voor 2
  Geniet samen tijdens een heerlijke lunch van luxe belegde broodjes, smakelijke soepen en verrassende salades. U heeft de keuze uit meer dan 300 aangesloten locaties. Waar schuift u samen aan?

  € 31,00

  € 31,-
 • Borrel & hapje voor 2
  Even bijkletsen gaat natuurlijk het beste onder het genot van een goede borrel met een lekker borrelhapje in een gezellige bar, restaurant of café. Bij welke van de 250 aangesloten locaties neemt u plaats aan de bar of op het terras?

  € 22,00

  € 22,-
 • 3 gangen diner voor 2
  Word culinair verrast met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant uit het aanbod. U heeft de keuze uit meer dan 300 aangesloten locaties. Aan welk tafeltje neemt u plaats voor een smakelijk 3 gangen diner?

  € 59,00

  € 59,-
 • BiooscoopCadeau voor jou

  BioscoopCadeau is het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Uw familie, vrienden en collega’s kunnen op uw kosten genieten van een film met popcorn en frisdrank bij Pathé en andere bioscopen! U kunt Momento BioscoopCadeau aanschaffen met Keuze Belevenis voor Jou.

  € 15,00

  € 15,-
 • Overnachting voor 2
  Blijf met z’n tweeën overnachten in een hotel naar keuze en ontdek de mooiste plekjes van Nederland & België. Kies een van de 150 aangesloten hotels. Verblijft u in een bosrijke omgeving, aan de kust of in de stad?

  € 79,00

  € 79,-
NIEUW DESIGN

Momento Giftbox heeft een nieuw design! De Momento Giftbox heeft een make-over gehad en is daarbij is in een luxe jasje gestoken. Heeft u een Momento Giftbox met ons vorige design? Maakt u zich geen zorgen, uw kaart blijft besteedbaar bij meer dan 1000 locaties.

Naast het nieuwe design heeft Momento een bijzonder nieuw product: ‘Keuze Belevenis voor Jou’: Met de ‘Keuze Belevenis voor Jou’ kiest de ontvanger zelf een passende belevenis: Van sauna tot bioscoopbezoek en van borrel tot een overnachting.

Heeft u een Momento Giftbox gekregen? Voer hier uw kaartnummer in en bekijk de deelnemende locaties van uw eigen Momento Giftbox.

keuze_nieuw_rechts.png
Veilig betalen via:ideal.png Snelle verzending via:post_nl.png O.a.te koop bij:ah.pngblokker_.pngbp.png